Veloci shops Veloci shops guide_how_can_we_help guide_how_can_we_help

Veloci shops

Bizbike heeft 6 winkels waar je de fiets kan testen, bezichtigen en aankopen.

Je kan onze shops vinden in:

1. Aalter: Lostraat 73, 9880 Aalter

2. Mortsel: Antwerpsestraat 55, 2640 Mortsel

3. Houthalen - Helchteren: Dorpsstraat 1, 3530 Houthalen - Helchteren

4. Kasterlee: Retiesebaan 137, 2460 Kasterlee

5. Kuurne: Ringlaan 5, 8520 Kuurne

6. Erembodegem (Aalst): Brusselbaan 7, 9320 Erembodegem

De openingsuren van de shops zijn: dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 18:00.

Op alle andere dagen en feestdagen zijn alle winkels gesloten.

Opgelet! Kasterlee gesloten t.e.m. 1 maart 2024

De shops zijn telefonisch niet bereikbaar. Je kan deze locaties vrijblijvend bezoeken voor al jouw vragen gedurende bovenvermelde openingsuren. Een afspraak maken is niet nodig.

Gerelateerd aan: